Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno a pezzi
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 200 g di passata di pomodoro
- 2 foglie di basilico fresche
- 530 g di acqua calda
- 280 g di orzo perlato (tempo di cottura 10 minuti)
- 1 cucchiaino sale + q.b.
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1120.5 kJ / 267.8 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 108.3 mg
Alternativní recepty
Cottura del farro perlato
35min
Couscous vegetariano
30 min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 min
Brisèe ratatouille
1 godz. 30 min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Caserecce integrali con melanzane e Feta
40min