Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 0
- 1100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2655.4 kJ / 634.6 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 30.9 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 675.3 mg
Alternativní recepty
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Pizzoccheri bianchi
55min
Pappardelle alla papalina
30min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min