Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 0
- 1100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2655.4 kJ / 634.6 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 30.9 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 675.3 mg
Alternativní recepty
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30 min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2h 20min
Semifreddo alle noci
6h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3u. 50min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20 min
Paccheri zucca e provola
45min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3u. 50min