Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 0
- 1100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2655.4 kJ / 634.6 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 30.9 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 675.3 mg
Alternativní recepty
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1hod. 5min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Spaghetti alla Nerano
30 min
Cannelloni alla zucca e provola
1 godz. 50 min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 godz. 30 min
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40 min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min