Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g quinoa
- 25 g azeite
- 400 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 100 g pimento vermelho cortado em cubos (1 cm)
- 100 g pimento laranja cortado em cubos (1 cm)
- 2 cebolos (spring onions) cortados em rodelas finas (2 mm)
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 15 g vinagre de sidra
- 10 g mel
- ½ c. chá de raspa de lima
- 3 pés de coentros
- ½ - 1 malagueta vermelha cortada ao meio, s/ sementes
- ½ c. chá de mostarda
- 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- Coentros, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1387 kJ / 331 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30 Min
Salada de quinoa com feijão-preto
20 Min
Salada fria de quinoa e pepino
30 Min
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55 Min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 Min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40 Min
Panquecas integrais de requeijão com couve-galega
35 Min
Salada de quinoa em folhas de alface
30 Min
Salada de bulgur com romã
50 Min
Salada de quinoa e manga
1 Std.
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Caldo de legumes sem sal
35 Min