Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Öl
-
3
EL grüne Currypaste
nebo 3 EL rote Currypaste - 100 g Karotten, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Lauch, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Wasser
- 2 EL Sojasauce, dunkel
- 250 g Kokosmilch
- 250 g Garnelen, roh, geschält, TK
- 200 g Brokkoliröschen, (siehe Tipp)
- 130 g Dorsch, TK, angetaut (2 Stück), (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 624 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1 godz.
Kräuterstelzen
2 Std.
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1 godz. 10 min
Fischcurry
45 Min
Kokoscurry mit Kabeljau
25 Min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 godz.
Lammragout mit Sellerie-Püree
1 godz. 10 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min
Eisalat mit Räucherforelle
20min
Zandergulasch
45 Min