
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 450 - 500 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Scheiben (5 mm)
- 150 - 200 g Süßkartoffeln geschält, in Scheiben (5 mm)
- 1 Lauchstange (à 250-300 g)
- 150 g Rote Rüben, gegart
-
1 ½
EL Butterschmalz
nebo 1 ½ EL Rapsöl -
1 - 2
EL Majoran, frisch
nebo 1 EL Majoran, getrocknet - 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 8 Eier (Größe M)
- 150 g Feta
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 306 kcal / 1281 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 703 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wintergemüse-Gratin mit Kräuterkruste
1hod.
Tomatentarte à la Provence
55min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1hod. 20min
Süßkartoffel Gratin
50min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1hod.
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1hod.
Quinoa-Giersch-Gratin
1hod.
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1hod. 5min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Rotkrautstrudel
1hod. 10min