Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Salad
- 50 g roasted salted peanuts
- 80 g fresh bean sprouts
- 80 - 100 g Chinese cabbage (wombok), finely shredded
- 1 carrot, cut into matchsticks
- ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 3 baby radishes, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g calamari tubes, cleaned
- 40 g peanut oil
- 2 tbsp fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1466 kJ / 349 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1461.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Asian dipping sauce
25 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Fragrant Asian fish parcels
40 Min
Char siew sauce
10 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Nam Jim
10 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min