
Zařízení & příslušenství
Goi muc (squid salad)
Příprava 20min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Salad
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
Chinese cabbage (wombok) finely shredded80 - 100 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
baby radishes trimmed and cut into thin slices3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
calamari tubes cleaned500 g
-
peanut oil40 g
-
fried shallots2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
349 kcal /
1466 kJ
Protein
27.6 g
Tuk
17.7 g
Sacharidy
17.3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
1461.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vietnamese
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland