Kompatibilní verze
Guisado de lentilhas e chouriço
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g lentilhas verdes secas
- 100 g cenoura cortada em pedaços (3-4 cm)
- 100 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços (3-4 cm)
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços (3-4 cm)
- 100 g pimento verde cortado em pedaços (3-4 cm)
- 100 g azeite
- 2 c. chá de sal
-
2
c. chá de paprika
nebo 2 c. chá de paprika picante -
2
c. chá cheias de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes esfarelado - 200 g chouriço cortado em rodelas (0,5 cm)
- 100 g presunto em cubos (1x1 cm)
- 2000 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 853 mg
Alternativní recepty
Harira - Sopa de lentilhas com carne
2h
Guisado de vitela com batata e maçã
1h 25min
Cholent de carne com legumes de inverno
4h 30 min
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Žádné hodnocení
Pão de mandioquinha
1h 10min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Suco verde
15min
Farofa
30min
Pastel de carne
3hod. 15min
Requeijão Cremoso
1hod. 30min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min
Bolo de três leites
2h