Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Apfelessig
- 100 g Kürbiskernöl
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 g Zitronensaft
- 10 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 180 g Buchweizen, gewaschen
- 360 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 300 g Erdäpfel, speckig, geschält, in 2-3 mm Scheiben
- 4 EL Kürbiskerne
- 2 EL Rapsöl
- 400 g Rinderfilets, in 1 cm dünnen Streifen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Vogerlsalat gewaschen und trocken geschleudert
- 1 - 2 Stück Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 250 g Käferbohnen (Abtropfgewicht)
- 12 Stück Kirschtomaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3066 kJ / 731 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Overnight Oats mit Feigen
13u.
Chicken Burrito Bowl
1h 10 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50 min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min