
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Basilikum abgezupft
- 480 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Maisgrieß
- 200 g Champignons geviertelt
- 4 Knoblauchzehen davon 2 ganz und 2 in Scheiben
- 1 TL Salz
- 500 g Cherry-Tomaten
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano
- 4 Stängel Petersilie gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 207 kcal / 866 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 607 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1hod. 25min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1hod. 30min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1hod. 10min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2hod. 30min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1hod.
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1hod.
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1hod. 15min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Gemüseeintopf mit Polenta
1hod. 20min