Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 480 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Maisgrieß
- 200 g Champignons, geviertelt
- 4 Knoblauchzehen, davon 2 ganz und 2 in Scheiben
- 1 TL Salz
- 500 g Cherry-Tomaten
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano
- 4 Stängel Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 607 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Gemüsereis
25 min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 Min
Gefüllte Paprika mit Petersilien-Tomaten-Reis
55 min
Gemüseeintopf mit Polenta
1h 20 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30 min
Polenta-Pizza
1 Std. 10 Min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1h
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 Min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min