
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g alperce maduro s/ caroço, cortado em pedaços
- 50 g água
- 30 g vinagre mais q.b. p/ temperar
- 80 g tomate maduro cortado em pedaços
- ½ c. chá de colorau mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 40 g presunto serrano cortado em pedaços
-
150
g queijo de cabra cortado em cubos (1-2 cm)
nebo queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 231 kcal / 964 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 372 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiras de peru com trigo e molho de laranja cremoso
Žádné hodnocení
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45min
Sopa Leão Veloso
Žádné hodnocení
Salada de arroz preto com morango e feta
40min
Gaspacho
10min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Sopa fria de pepino
4hod.
Sopa fria de tomate e pêssego
40min
Salmorejo
25min
Gaspacho
30min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30min
Vichyssoise
40min