Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g alperce maduro s/ caroço, cortado em pedaços
- 50 g água
- 30 g vinagre, mais q.b. p/ temperar
- 80 g tomate maduro cortado em pedaços
- ½ c. chá de colorau, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de sal
- 40 g presunto serrano cortado em pedaços
-
150
g queijo de cabra cortado em cubos (1-2 cm)
nebo queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 372 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Húmus picante de ervilhas
10 Min
Sopa fria de pêssego e cenoura
1 Std. 45 Min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Creme de abacate e pepino
5 Min
Gaspacho
10 Min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 godz. 15 min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 Min
Tártaro de salmão
1 Std. 30 Min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Gaspacho de beterraba
50 Min
Salmorejo
25 min
Vichyssoise de espargos
40min