![Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/55BE1070-0A9F-4F58-9A95-7930EA0B7A95/Derivates/cce8f7e4-2a5b-47a2-b2b3-71219c2a336e.jpg)
Kompatibilní verze
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomate entero en conserva bien escurrido
- 10 - 15 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso
- 6 lonchas de beicon ahumado
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua
- 500 g de borrajas (solo los tallos limpios de hebras)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 23.41 g
- Sacharidy
- 3.43 g
- Tuk
- 11.42 g
- Vláknina
- 1.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Vichyssoise
2ч. 20 мин.
Crema de calabacín
25min
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 мин.
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4h 30min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Rosbif
26 Std. 20 Min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2ч. 20 мин.
Chipirones, morcilla y manzana
1 godz.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min