Kompatibilní verze
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomate entero en conserva bien escurrido
- 10 - 15 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso
- 6 lonchas de beicon ahumado
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua
- 500 g de borrajas (solo los tallos limpios de hebras)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 23.41 g
- Sacharidy
- 3.43 g
- Tuk
- 11.42 g
- Vláknina
- 1.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Ceviche de corvina
2u. 40min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10min
Brochetas de pulpo y brócoli con salsa kimchi (Al vacío)
4h 30 min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 Min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min