Kompatibilní verze
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de tomate entero en conserva bien escurrido
- 10 - 15 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso
- 6 lonchas de beicon ahumado
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua
- 500 g de borrajas (solo los tallos limpios de hebras)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 23.41 g
- Sacharidy
- 3.43 g
- Tuk
- 11.42 g
- Vláknina
- 1.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Boletus confitados
30 Min
Langostinos al romesco
15min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Calamares en su tinta
1h 5min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35 Min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Borrajas con gambas
40 λεπτ.
Rodaballo al vapor con uvas
30 Min
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min