Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Olivenöl
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 300 g Brokkoliröschen
- 250 g Wasser
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 834 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50 menit
Menü: Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei; Dunkles Schokomousse mit weißer Schokocreme
1j
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1 godz. 5 min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 min
Geschmortes Kalbsragout
2j 10 menit
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2j 10 menit
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 min