Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Möhren (ca. 150 g), in Würfeln (ca. 1 cm)
- ½ Porreestange (ca. 100 g), in Ringen (ca. 5 mm)
- 1200 g Pilzfond (z.B. von Lacroix)
- 80 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, zerdrückt
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- ½ Bund Kerbel, abgezupft, grob zerschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer
- 300 g Steinpilze, frisch
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 337 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Krebssuppe
45 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Fischsuppe
1h 40min
Andalusische Fischsuppe
50min