Klare Steinpilzsuppe

Klare Steinpilzsuppe

4.4 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Möhren (ca. 150 g), in Würfeln (ca. 1 cm)
    2
  • Porreestange (ca. 100 g), in Ringen (ca. 5 mm)
    ½
  • Pilzfond (z.B. von Lacroix)
    1200 g
  • Weißwein
    80 g
  • Worcester-Sauce
    10 g
  • Zwiebeln geviertelt
    2
  • Knoblauchzehe zerdrückt
    1
  • Knollensellerie in Stücken
    50 g
  • Kerbel abgezupft, grob zerschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
    ½ Bund
  • Salz
    1 TL
  • weißer Pfeffer
    1 Prise
  • Steinpilze, frisch
    300 g
  • Öl zum Braten

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 1407 kJ / 337 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 8.2 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...