Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1241.6 kJ / 296.8 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Carote tiepide alla salvia
35min
Cavolfiori gratinati
50min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Porri in crema delicata
35min
Crauti e würstel
35min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h