Risotto all'Amarone

Risotto all'Amarone

4.3 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
    100 g di Parmigiano Reggiano
  • 50 g di cipolla rossa a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Vialone Nano veronese
  • 80 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
  • 320 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 40 g di burro a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 11.2 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 4723.5 kJ / 1128.2 kcal
Tuk 49.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 120.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...