
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
nebo 100 g di Parmigiano Reggiano - 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Vialone Nano veronese
- 80 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
- 320 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 40 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1128.2 kcal / 4723.5 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 49.6 g
- Sacharidy
- 120.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 11.2 mg
Alternativní recepty
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Risotto alla birra
35min
Risotto al Teroldego
40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min