Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
nebo 100 g di Parmigiano Reggiano - 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Vialone Nano veronese
- 80 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
- 320 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 40 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4723.5 kJ / 1128.2 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 120.9 g
- Tuk
- 49.6 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 11.2 mg
Alternativní recepty
Risotto al Teroldego
40 min
Risotto alle more
40 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto radicchio e salsiccia
35 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min