
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water to bake
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 437.6 kcal / 1837.7 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 40.9 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Sodík
- 41.3 mg
Alternativní recepty
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Choux pastry
2 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Roasted fennel dip
35 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Tarte tatin
2 Std.
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Crème pâtissière
15 Min