Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water, to bake
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 40.9 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 41.3 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chocolate volcanos
55 min
Panna cotta
6h 15 min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Crème pâtissière
15 Min
Tarte tatin
2 godz.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min