Zařízení & příslušenství
Traditional crème brûlée
Příprava 10min.
Celkový 25hod.
6 portions
Suroviny
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
45.7 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Tuk
41.2 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
24.5 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Crème brûlée
7 godz.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Crème pâtissière
15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Salted caramel sauce
40 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Pavlova
6 godz.