Kompatibilní verze
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen (XXL)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schweinslungenbraten (à ca. 500 g)
- 340 g Dörrpflaumen, entsteint
- Salz zum Würzen
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Öl zum Bestreichen
- 1200 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 190 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 1 ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l), zerbröselt - 1 EL Tomatenmark
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 679 mg
Alternativní recepty
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1h 50 phút
Menü: Wurzelfleisch; Sahne-Grießpudding mit Beerenröster
1 Std. 10 Min
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 phút
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 phút
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min