
Kompatibilní verze
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Am Vortag: Gewürzmischung und Marinieren des Fleisches
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Koriandersamen
- 5 - 6 schwarze Pfefferkörner
- 5 - 6 Pimentkörner
- ½ EL Salz, grob
- 3 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1100 - 1200 g Rindfleisch (Oberschale/Schwarzes Scherzl), im Ganzen
Rotweinsauce
- 100 g Schalotten halbiert
- 20 g Butter in Stücken
- 200 g Rotwein, trocken
- 70 g Wasser
- 1 - 2 EL Rotes Ribiselgelee nach Geschmack
- ½ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) zerbröselt
- 1 EL Maisstärke
- 1 EL Wasser
- 1500 g Erdäpfel, mehlig ungeschält
Paradeiser-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 100 g getrocknete Paradeiser, in Öl abgetropft
- 400 g Milch
- 1 Knoblauchzehe gehackt
- 1 TL Salz
- 30 g Butter in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 609 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1119 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jack-o'-lantern gefüllte Paprika
1h 30min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1h 45min
Germknödel mit Vanillesauce
1h 10min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Steaks mit Kräuterbutter, Rosmarinkartoffeln und Brokkoli
45min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h