Kompatibilní verze
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Am Vortag: Gewürzmischung und Marinieren des Fleisches
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Koriandersamen
- 5 - 6 schwarze Pfefferkörner
- 5 - 6 Pimentkörner
- ½ EL Salz, grob
- 3 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1100 - 1200 g Rindfleisch (Oberschale/Schwarzes Scherzl), im Ganzen
Rotweinsauce
- 100 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 200 g Rotwein, trocken
- 70 g Wasser
- 1 - 2 EL Rotes Ribiselgelee, nach Geschmack
- ½ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
- 1 EL Maisstärke
- 1 EL Wasser
- 1500 g Erdäpfel, mehlig, ungeschält
Paradeiser-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 100 g getrocknete Paradeiser, in Öl, abgetropft
- 400 g Milch
- 1 Knoblauchzehe, gehackt
- 1 TL Salz
- 30 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 609 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1119 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Germknödel mit Vanillesauce
1h 10 min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1h 10 min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 Min
Champignonsauce
30 Min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1h 10 min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Marmormuffins aus dem Varoma
50min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1h 40min