Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce

Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce

4.0 35 hodnocení
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 14hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Am Vortag: Gewürzmischung und Marinieren des Fleisches
  • Wacholderbeeren
    1 EL
  • Koriandersamen
    1 EL
  • schwarze Pfefferkörner
    5 - 6
  • Pimentkörner
    5 - 6
  • Salz, grob
    ½ EL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    3 EL
  • Rindfleisch (Oberschale/Schwarzes Scherzl), im Ganzen
    1100 - 1200 g
Rotweinsauce
  • Schalotten halbiert
    100 g
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Rotwein, trocken
    200 g
  • Wasser
    70 g
  • Rotes Ribiselgelee nach Geschmack
    1 - 2 EL
  • Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) zerbröselt
    ½
  • Maisstärke
    1 EL
  • Wasser
    1 EL
  • Erdäpfel, mehlig ungeschält
    1500 g
Paradeiser-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
  • getrocknete Paradeiser, in Öl abgetropft
    100 g
  • Milch
    400 g
  • Knoblauchzehe gehackt
    1
  • Salz
    1 TL
  • Butter in Stücken
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1119 mg
Protein 45 g
Kalorie 2544 kJ / 609 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...