![Three meat roulade Three meat roulade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C4CFD86D-7C9D-45CF-987D-16B3F064C3A7/Derivates/66E9FD42-A732-475A-A6C6-73C3FCF6CDFC.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 457.9 mg
Alternativní recepty
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Bolognese sauce
40 Min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 Std. 15 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Slow cooked veal stew
2h 10 min
Chicken jalfrezi
1klst 50 min
Lamb stew with couscous
2h 10 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Chicken chasseur
1klst 50 min
Beef Burgundy
1h 45min
Goulash soup
2h 35min