Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
nebo 40 gramů sýru čedar, na kousky (3 cm) - 20 gramů mozzarelly, na kostky (3 cm)
- 2 plátky chleba, na kousky, lehce zmrazeného
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 3 filety ančoviček, v soli
- 1 čajová lžička kaparů, nakládaných, okapaných
- 20 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička sušeného oregána
-
2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 2 kostky zeleninového bujónu - 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 30 gramů vody
- 190 gramů červených paprik, na proužky (2 cm) a ty přepůlené
- 130 gramů zelených paprik, na proužky (2 cm) a ty přepůlené
- 300 gramů cukety, na kousky (3 cm)
- 200 gramů lilku, na kousky (3 cm)
- 400 gramů bílé cizrny, konzervované, propláchnuté a okapané
- 50 gramů zelených oliv, vypeckovaných, sicilských
- 100 gramů feta sýru, na kostky
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 26.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille
40min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 Min
Tabouleh s boby
50 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Rychlý jehněčí dansak
45 Min
Dal makhani
13h 20min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 Std. 30 Min
Caponata
30min
Placky s koprem a fetou
1h 20min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min