Středomořský zeleninový pekáč

Středomořský zeleninový pekáč

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 porce

Suroviny

  • 40 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
    40 gramů sýru čedaru, na kousky (3 cm)
  • 20 gramů mozzarelly na kostky (3 cm)
  • 2 plátky chleba na kousky, lehce zmrazeného
  • 120 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 3 filety ančoviček, v soli
  • 1 čajová lžička kaparů, nakládaných okapaných
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička sušeného oregana
  • 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    2 kostky zeleninového bujónu
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 30 gramů vody
  • 190 gramů červených paprik na proužky (2 cm) a ty přepůlené
  • 130 gramů zelených paprik na proužky (2 cm) a ty přepůlené
  • 300 gramů cukety na kousky (3 cm)
  • 200 gramů lilku na kousky (3 cm)
  • 400 gramů bílé cizrny, konzervované propláchnuté a okapané
  • 50 gramů zelených oliv vypeckovaných, sicilských
  • 100 gramů feta sýru na kostky
  • 1 špetka mletého černého pepře podle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 49.3 g
Kalorie 3739 kJ / 890 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 26.7 g
Sacharidy 66.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...