Zařízení & příslušenství
Středomořský zeleninový pekáč
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 porce
Suroviny
-
40 gramů sýru čedaru, na kousky (3 cm)40 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
20 gramů mozzarelly na kostky (3 cm)
-
2 plátky chleba na kousky, lehce zmrazeného
-
120 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
3 filety ančoviček, v soli
-
1 čajová lžička kaparů, nakládaných okapaných
-
20 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička sušeného oregana
-
2 kostky zeleninového bujónu2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
30 gramů vody
-
190 gramů červených paprik na proužky (2 cm) a ty přepůlené
-
130 gramů zelených paprik na proužky (2 cm) a ty přepůlené
-
300 gramů cukety na kousky (3 cm)
-
200 gramů lilku na kousky (3 cm)
-
400 gramů bílé cizrny, konzervované propláchnuté a okapané
-
50 gramů zelených oliv vypeckovaných, sicilských
-
100 gramů feta sýru na kostky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
49.3 g
Kalorie
3739 kJ /
890 kcal
Tuk
42 g
Vláknina
26.7 g
Sacharidy
66.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1 godz.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Caponata
30 min
Gratinované cukety a rajčata
1 godz.
Mexický quinoa salát
30 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min