Středomořský zeleninový pekáč
TM5 TM6

Středomořský zeleninový pekáč

5.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
    nebo 40 gramů sýru čedar, na kousky (3 cm)
  • 20 gramů mozzarelly, na kostky (3 cm)
  • 2 plátky chleba, na kousky, lehce zmrazeného
  • 120 gramů cibule, napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 3 filety ančoviček, v soli
  • 1 čajová lžička kaparů, nakládaných, okapaných
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička sušeného oregána
  • 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    nebo 2 kostky zeleninového bujónu
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 30 gramů vody
  • 190 gramů červených paprik, na proužky (2 cm) a ty přepůlené
  • 130 gramů zelených paprik, na proužky (2 cm) a ty přepůlené
  • 300 gramů cukety, na kousky (3 cm)
  • 200 gramů lilku, na kousky (3 cm)
  • 400 gramů bílé cizrny, konzervované, propláchnuté a okapané
  • 50 gramů zelených oliv, vypeckovaných, sicilských
  • 100 gramů feta sýru, na kostky
  • 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3739 kJ / 890 kcal
Protein
49.3 g
Sacharidy
66.2 g
Tuk
42 g
Vláknina
26.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty