Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g octopus, de tentakels (2-2,5 cm dik)
- 1 el paprikapoeder
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 120 g wortelen, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 100 g rode uien, gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
- 80 g groene paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 80 g rode paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 15 g witte azijn
- 5 g verse peterseliebladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 594 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choronsaus
20 Min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Appeltaart
Žádné hodnocení
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Žádné hodnocení
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Guacamole
5 Min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Koken van parelspeltgraan
Žádné hodnocení
Gevulde veggieslakken
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Žádné hodnocení