Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3514 kJ / 840 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 43.8 g
- Vláknina
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di fagioli
40 Min
Fagioli in umido
1h 30 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 godz. 5 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Fagioli alla contadina
35 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Sugo all'amatriciana
50 min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min