
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 840 kcal / 3514 kJ
- Protein
- 69.4 g
- Tuk
- 43.8 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 15.2 g
Alternativní recepty
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6hod. 20min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1hod. 20min
Polenta con funghi e salsiccia
1hod. 30min
Trippa alla romana
2hod.
Trippa alla trasteverina
45min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Lenticchie e salsiccia
2hod. 55min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12hod. 10min
Zuppa di fagioli
40min
Fagioli alla contadina
35min