Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3514 kJ / 840 kcal
- Protein
- 69.4 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 43.8 g
- Vláknina
- 15.2 g
Alternativní recepty
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli alla contadina
35 Min
Lenticchie e salsiccia
2 Std. 55 Min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6u. 20min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 godz. 10 min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min