Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 150 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 100 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1076.3 kJ / 257.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 254.3 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Crema di broccoli e porri
45 min
Ribollita
2 godz. 30 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min