Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 cipolla bianca a metà (80 g)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 500 g di zucca pulita e a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 200 g di lenticchie rosse, secche, precedentemente sciacquate
- pepe q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8.68 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min