Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina tipo 00 (W180)
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Impasto per pizza
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W380)
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 10 g di lievito di birra fresco
-
5
g di malto d'orzo
nebo 5 g di zucchero - 1370 g di acqua (di cui 120 g fredda)
- 5 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1258.9 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 481.1 mg
Alternativní recepty
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Parigina
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Danubio salato
3h
Fiocchi di neve
5h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pizza napoletana
9h