Risotto alle castagne
TM6 TM5

Risotto alle castagne

4.2 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 250 g di castagne cotte e pelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
    nebo 2 dadi per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 20 g di burro

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2177.8 kJ / 520.5 kcal
Protein
11.5 g
Sacharidy
82.6 g
Tuk
16.4 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
4.5 g
Sodík
105.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty