Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 250 g di castagne cotte e pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
- 100 g di vino bianco secco
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale - 800 g di acqua
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 82.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 105.9 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35 Min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min