Risotto alle castagne

Risotto alle castagne

4.1 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 250 g di castagne cotte e pelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
    2 dadi per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 20 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 105.9 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 2177.8 kJ / 520.5 kcal
Tuk 16.4 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 82.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...