Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

4.0 90 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
  • 250 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle molto sottili
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua calda
  • 30 g di cipolla
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 180.6 mg
Protein 13.2 g
Kalorie 2146.5 kJ / 513 kcal
Tuk 22.6 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 66.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...