Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 250 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle molto sottili
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua calda
- 30 g di cipolla
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146.5 kJ / 513 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 180.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto alla curcuma e agretti
35min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Risotto porri e finocchi
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min