Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di verdure miste a pezzi (es. zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, zucca)
- 800 g di acqua
- 150 g di cereali misti, sciacquati sotto l'acqua corrente
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 959.8 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 284.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 godz.
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 godz.
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min