Kompatibilní verze
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g de col de bruselas, en mitades
- 480 g de calabacita, en medias lunas (1 cm)
- 480 g de zanahorias, peladas, rebanadas
- 85 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cditas de sal del himalaya, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco
-
210
g de farro
nebo 210 g de trigo freekeh - 720 g de agua
- 60 g de queso feta
- 3 - 5 ramitas de eneldo fresco
- 1 limón amarillo, con zumo y cáscara
- ¼ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- eneldo fresco para adornar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1146 kJ / 273 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 641 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Ensalada de coles de bruselas
35min
Poke bowl de atún spicy
30min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Pastelitos de robalo
35min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1h 20min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min