Kompatibilní verze
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mezcla de arroz salvaje
- agua caliente para remojar
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de hongos, frescos, en rebanadas
- 40 g de poro, en rebanadas
- 30 g de mantequilla vegetal, o vegana
- 150 g de agua
- 150 g de leche de coco
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- perejil fresco, para adornar
- ½ limón verde, cortados en cuartos
- pan, cortadas en rebanadas, tostados, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Sopa Thenthuk
1h
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min