Kompatibilní verze
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mezcla de arroz salvaje
- agua caliente para remojar
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de hongos, frescos, en rebanadas
- 40 g de poro, en rebanadas
- 30 g de mantequilla vegetal, o vegana
- 150 g de agua
- 150 g de leche de coco
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- perejil fresco, para adornar
- ½ limón verde, cortados en cuartos
- pan, cortadas en rebanadas, tostados, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Sopa Thenthuk
1h
Sopa Húngara de hongos
30 Min
Sopa de brócoli
15min
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45min
Salmón envuelto en col
1h
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min