Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di polpa di agnello a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
-
150
g di pomodori, tipo San Marzano a pezzi (2-3 cm circa)
nebo 150 g pomodori pelati a pezzi (2-3 cm circa) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 360 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Scottiglia
1h 30min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 Min
Tagliatelle smalzade
2u. 30min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1 Std.
Garganelli chiodini e patate
50 min
Pappardelle al sugo di agnello
55 min