Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di polpa di agnello a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
-
150
g di pomodori, tipo San Marzano a pezzi (2-3 cm circa)
nebo 150 g pomodori pelati a pezzi (2-3 cm circa) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 360 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Trippa alla trasteverina
45min
Agnello al vino
40min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1óra 10p
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min