Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di polpa di agnello a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
-
150
g di pomodori, tipo San Marzano a pezzi (2-3 cm circa)
nebo 150 g pomodori pelati a pezzi (2-3 cm circa) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 360 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Tagliolini al tartufo
45min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 Std. 10 Min
Spaghetti con la bottarga
25 Min