Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
nebo 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Rigatoni affumicati
25min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min