Farfalle ai quattro formaggi

Farfalle ai quattro formaggi

4.0 91 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    50 g di Taleggio, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 50 g di burro
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.7 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tuk 25.9 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 58.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...