Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
nebo 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 58.4 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min