
Zařízení & příslušenství
Farfalle ai quattro formaggi
Příprava 15min
Celkový 25min
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)50 g
-
di Gorgonzola50 g
-
di Fontina a pezzi (2-3 cm)50 g
-
di Gruviera a pezzi (2-3 cm)50 g
-
di latte50 g
-
di burro50 g
-
di pasta secca tipo farfalle320 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
543 kcal /
2272 kJ
Protein
22.7 g
Tuk
25.9 g
Sacharidy
58.4 g
Vláknina
2.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pasta
65 recepty/-ů
Itálie
Itálie