Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 - 500 g Pilze (z. B. Steinpilze, Pfifferlinge, Champignons), in Stücken
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 EL Paprika de la Vera
- 1 TL Mehl
- 50 - 70 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 300 g Milch
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Dill, getrocknet
- 1 EL Tomatenmark
- 15 - 20 g Zitronensaft
- ½ - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Saure Sahne zum Garnieren
- Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 350 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohlcremesuppe
45min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72h
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Rucola-Feta-Suppe
35min
Rindfleischsuppe
40min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min