
Kompatibilní verze
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lobster
- ice cubes
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail uncooked (see Tips)
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots cut into halves
- 10 g fresh tarragon leaves only
- 10 g fresh chives cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Bread salad
- 20 g red capsicum cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 20 g extra virgin olive oil
- ground black pepper to taste
- 1 slice sourdough bread crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk cold
- sea salt to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper to taste
Serving
- salmon caviar to serve (optional)
- eschalot finely diced, to garnish
- extra virgin olive oil to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 541.7 kcal / 2275.2 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 44.8 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Sodík
- 1304.7 mg
Alternativní recepty
Virgin watermelon margarita
6hod. 10min
Tropical mocktail
10min
Oysters with lime granita
5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Squid ink pasta
1hod.
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Duck foie gras
24hod.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1hod. 5min
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Agedashi tofu
30min
Steamed snapper, black beans and rice
1hod. 10min
Steamed coconut custards
45min