Mussels in white wine and cream sauce

Mussels in white wine and cream sauce

4.6 62 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • brown onions cut into halves
    220 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • mussels shells scrubbed and debearded
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • salt
    1 pinch
  • ground pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 935 kJ / 223 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...