
Zařízení & příslušenství
Mussels in white wine and cream sauce
Příprava 25min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
223 kcal /
935 kJ
Protein
6 g
Tuk
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
0.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fabulous Flavour on Every Level
72 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland