Kompatibilní verze
Walnuss-Schafskäse-Nudeln - Peynirli ve Cevizli Erişte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Walnusshälften
- 200 g Weichkäse in Lake gereift (vom Schaf) z.B. Feta oder Beyaz Peynir, in Stücken (ca. 3 x 4 cm) geschnitten
- 6 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 3 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 350 g Bandnudeln, z.B. Erişte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3203 kJ / 765 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Schwarztee-Kuchen
35min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Muhallabieh
3 Std. 20 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min