Kompatibilní verze
Walnuss-Schafskäse-Nudeln - Peynirli ve Cevizli Erişte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Walnusshälften
- 200 g Weichkäse in Lake gereift (vom Schaf) z.B. Feta oder Beyaz Peynir, in Stücken (ca. 3 x 4 cm) geschnitten
- 6 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 3 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 350 g Bandnudeln, z.B. Erişte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3203 kJ / 765 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarztee-Kuchen
35min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 min
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 menit
Paradeiser-Mandel-Dip
10 menit
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 menit
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min