Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati alle seppie
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Penne al sugo di calamari
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Penne al ragù di polpo
1h
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min