Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Fideuá di polpo
1h 10 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Linguine con scampi al limone
20min
Penne al ragù di polpo
1h
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min