Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Penne al ragù di polpo
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Polpo in rosso
35 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Pasta risottata alle vongole
1h