Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 gałązki mięty, świeżej, tylko liście
- skórka z 1 cytryny, małej, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojona na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 300 g ryżu do risotto, np. Carnaroli lub Arborio, o czasie gotowania 14-15 min
- 60 g białego wina
- 650 g wody
- 150 g zielonego groszku, mrożonego (patrz wskazówka)
- 250 g filetów z dorsza, bez skóry, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego (volitelně)
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2093.5 kJ / 500 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 538.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z kurkami
35 Min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 min
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min
Risotto szparagowe
20 min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 Min
Risotto z kurczakiem i cukinią
50 menit
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 menit
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 Min
Risotto z halibutem
55 Min
Szafranowe risotto ze szparagami
35 Min
Risotto z krewetkami
45 Min