Zařízení & příslušenství
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Příprava 20min.
Celkový 9hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
830 mg
Protein
12 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Alternative Risottos
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Curried Lentils
5hod. 15min.
Golden Oatmeal
10min.
Shrimp and Green Pea Pasta
40min.
Southwest Quinoa
40min.
Basic Basmati Rice
35min.
Vegan Green Pea Fritters
20min.
Barley and Tomato Salad
45min.
Vegan "Beefy" Burger
1hod. 40min.
Savory Butternut Squash Pies
1hod. 25min.
Tropical Cashew Rice
1hod. 45min.
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min.
Kimchi Risotto
35min.