Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 830 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Baba Ghanoush
1h 30min
Latkes
35 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Moroccan Zaalouk
1h 5 min.
Curried Lentils
5小时 15 分钟