Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
TM6 TM5

Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

4.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 9 oz kamut grains, rinsed and drained
  • 30 oz water, to soak
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
  • 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp garlic powder
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 12 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp dried thyme
  • 2 oz pine nuts
  • 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
  • 1 oz unsalted butter, in pieces
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1950 kJ / 466 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
48 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sodík
830 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty