Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 830 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10 min
Lentil Loaf
1h 10 min
Tuna Tapenade
5 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40 min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min