
Zařízení & příslušenství
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Příprava 20min
Celkový 9hod. 45min
6 portions
Suroviny
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
466 kcal /
1950 kJ
Protein
12 g
Tuk
26 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
830 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Alternative Risottos
10 recepty/-ů
USA
USA