![Kamut Risotto with Parmesan Zucchini Kamut Risotto with Parmesan Zucchini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b998f50-b4e0-41fa-8f39-6411f9a4a2e4/Derivates/38c6d175-ac92-486e-ad1a-372013d0f5ae.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 830 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8h 20min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Green Shakshuka
40 min
Ramen Noodle Soup
40 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1sa 20 dk
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Huevos Rancheros
45 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1sa 10 dk
Mushroom Taco Filling
35 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min