Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Sugo al tonno
45min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min
Agnello in umido
1h 20 phút
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Scottiglia
1h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Marmitako di polpo
50 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Ragù alla barese
4 Std.
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Sugo all'amatriciana
50 Min