Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Agnello al vino
40 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Scottiglia
1h 30min
Agnello in umido
1h 20 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min