Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Pappardelle al ragù di agnello
1u.
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30 min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 Std. 5 Min
Agnello in umido
1u. 20min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1u. 20min
Stufato di agnello
2u.
Sagne chine
1h 40min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1u. 45min
Malloreddus alla campidanese
3h
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Ragù alla barese
4h