
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 eschalot cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil to serve
- edible flowers to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 101.7 kcal / 427.2 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 242.7 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Žádné hodnocení
Vegan ube ice cream
24hod. 10min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min
Caesar salad dressing
10min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2hod.
Chilli creamed corn
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Steak tartare
10min
Gazpacho
1hod. 15min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Lobster Bisque
1hod. 50min