Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 242.7 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15 Min
Floating islands
1 godz.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Žádné hodnocení
Horror punch
20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Steak Tartare
15 Min
Quark and herb spread
5 min
Veal in tuna sauce
Žádné hodnocení
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Crema catalana
40min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min