Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 242.7 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15 min
Oysters Mignonette
5 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Green mango shake
5 min
Béarnaise sauce
20min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Nicoise Salad
1h 15min
Pimento Cheese Puffs
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1hod. 5min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Hazelnut Bavarian
6h 25min