![Smoky tuna tartare (Sergio Perera) Smoky tuna tartare (Sergio Perera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4027cf2d-49b1-4aef-9513-2fbf6395ce65/Derivates/1920e4a7-40a9-40eb-971c-4c7eaac89797.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 242.7 mg
Alternativní recepty
Baba Ganoush
1hod.
Steak tartare
10 Min
Oysters with lime granita
5min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1hod. 45min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Cherry delight
15 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Cherry margarita
25 Min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 Min
Salmon Tartare
10 Min