Zařízení & příslušenství
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
499.5 mg
Protein
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sacharidy
27.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rosemary and eschalot gravy
30min.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min.
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14hod.
Pickled vegetables
745hod.
Venison Wellington
3hod. 30min.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7hod. 25min.
Lamb and fennel ragu
4hod. 35min.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1hod. 55min.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min.
Fondant au chocolate
50min.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min.
Corned beef with mustard sauce
1hod. 30min.