Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
- 70 g di carote a listarelle (5 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di yogurt greco
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Penne risottate con verdure
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Tagliatelle mediterranee
35min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Trofie con verdure alle erbe
40 min
Penne al sedano
30 min