
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 2 pizzichi di sale
- 320 g di pasta secca tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
- 4 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 563 kcal / 2356 kJ
- Protein
- 26.6 g
- Tuk
- 25.4 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Fusilli tricolore
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min