Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 2 pizzichi di sale
- 320 g di pasta secca, tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
- 4 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Pasta sfiziosa
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.