Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 2 pizzichi di sale
- 320 g di pasta secca, tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
- 4 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Tagliatelle mediterranee
35min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Fusilli tricolore
30min
Pasta sfiziosa
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min