Rigatoni affumicati

Rigatoni affumicati

3.9 44 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori pelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta secca tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
  • 4 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 26.6 g
Kalorie 2356 kJ / 563 kcal
Tuk 25.4 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 60.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...