Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym, fenouil, persil, laurier)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, prêtes à cuire
- 300 g de crevettes roses, crues et non décortiquées (entières)
- 300 g de filets de poisson blanc (cabillaud, par exemple)
- 500 g d'eau
- 1 dose de safran
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1190 kJ / 283 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe thaïe aux crevettes
30min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Lotte à la provençale
50min
Soupe de poisson
20min
Cotriade
1h
Marmites de la mer
45min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Bouillabaisse
1h 15min
Moules à la basquaise
55min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Bisque de crevettes
30min
Bourride
1h