Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym, fenouil, persil, laurier)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, prêtes à cuire
- 300 g de crevettes roses, crues et non décortiquées (entières)
- 300 g de filets de poisson blanc (cabillaud, par exemple)
- 500 g d'eau
- 1 dose de safran
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1190 kJ / 283 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotriade
1h
Lotte à la provençale
50min
Bourride
1h
Moules à l'escabèche
24h
Soupe de poisson de Majorque
40min
Bouillabaisse
1h 15 min
Soupe de poisson
20 min
Bisque de crevettes
30min
Marmites de la mer
45min
Soupe de poisson au curry
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min