Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 50 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para engrasar los moldes)
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de agua fría
Relleno
- 250 g de lombarda limpia y sin troncos cortada en trozos de 4 cm
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino de Oporto
- 30 g de pasas sin semillas
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 huevos
- 150 g de queso fresco de cabra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 952 kJ / 228 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Nuggets de coliflor
30min
Lasaña de brócoli
45min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Acelgas en adobillo
40min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Milhojas de repollo
1h 15min
Guarnición de lombarda
30min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min