Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 383.7 kJ / 91.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 Min
Soja-Gulasch mit Knödeln
1 Std. 25 Min
Veganer Liptauer
12h 10min
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Vegane Bolognese
50 Min
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1h 45 min.
Veganes Käsefondue
30 Min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 Std. 45 Min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 Std. 30 Min