Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Knoblauchzehen
- 50 g Öl
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 80 g Ingwer, frisch, in Scheiben (2 mm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 1000 g Wasser
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 EL Kurkuma, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- Petersilie, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannonische Bohnensuppe
50min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50min
Dänische Erbsensuppe
1h
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min