
Kompatibilní verze
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cecina en lonchas muy finas
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
- 200 g de pimiento verde en trozos de 3-4 cm
- 200 g de azúcar
- 100 g de vinagre
- 100 g de agua
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares de aprox. 30x40 cm c/u (aprox. 550 g)
- 120 - 150 g de queso de cabra en trozos pequeños
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 434 kcal / 1815 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 307.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de setas al cabrales
4hod.
Empanada de zamburiñas
1hod. 20min
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1hod. 45min
Lasaña de champiñones
2hod.
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1hod. 30min
Pimientos del piquillo rellenos
15min
Hojaldre de setas y beicon
1hod.
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
1hod.
Empanada de dátiles y beicon
1hod.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9hod. 20min
Lasaña boloñesa con champiñones
1hod. 45min