Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

4.8 149 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
8 raciones

Suroviny

  • 200 g de cecina en lonchas muy finas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
  • 200 g de pimiento verde en trozos de 3-4 cm
  • 200 g de azúcar
  • 100 g de vinagre
  • 100 g de agua
  • 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares de aprox. 30x40 cm c/u (aprox. 550 g)
  • 120 - 150 g de queso de cabra en trozos pequeños
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 307.2 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 1815 kJ / 434 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 23.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...