Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

4.8 138 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 45min
8 raciones

Suroviny

  • de cecina en lonchas muy finas
    200 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
    200 g
  • de pimiento verde en trozos de 3-4 cm
    200 g
  • de azúcar
    200 g
  • de vinagre
    100 g
  • de agua
    100 g
  • láminas de masa de hojaldre rectangulares de aprox. 30x40 cm c/u (aprox. 550 g)
    2
  • de queso de cabra en trozos pequeños
    120 - 150 g
  • huevo batido
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 434 kcal / 1815 kJ
Protein 16.1 g
Tuk 30 g
Sacharidy 23.9 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 307.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...