Svepparisotto

Svepparisotto

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 skammtar

Suroviny

  • parmesan ostur í bitum (2 cm)
    40 g
  • fersk steinselja í bitum
    20 g
  • ólífuolía
    20 g
  • laukur skorinn í fernt
    60 g
    60 g skallotlaukur, skorinn í hálft
  • ferskir sveppir
    300 g
  • hvítvín, þurrt
    200 g
  • risotto grjón (arborio)
    250 g
  • sjóðandi vatn
    450 g
  • grænmetiskraftur, teningur
    1
    1 tsk grænmetiskraftur
  • sjávarsalt
    ½ tsk
  • svartur pipar
    ¼ tsk
  • vatn heitt
    60 g
  • ósaltað smjör
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Protein 10 g
Kalorie 1546 kJ / 370 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše